Rólunk

pension1104

Az Aqualand Panzió olyan környezetet kínál Önnek, ahol szolgáltatásainkat az Ön igényeihez alakítottuk és mindezt olyan stílusban, mely az Ön elvárásait is kielégíti.

Utazók széles skálájának teszünk eleget, kiket azon közös vágy köt össze, hogy útjaikon egyedülálló élményekben legyen részük.

A panziónak nyolc ragyogó színekben pompázó, kényelmesen berendezett és art décor stílusú szobája van. Minden szoba gyors internet-hozzáféréssel van ellátva.

Az Aqualand Panzió saját kávézóval rendelkezik, mely stílusos és intim környezetben kínálja magas színvonalú szolgáltatásait. A vendégei számára biztosított szolgáltatásainak és a részleteken nyugvó hangsúlynak köszönhetően a panzió 2008-ban felkerült Szlovákia panzióinak Top 20-as listájára.

A panzió Poprád kereskedelmi városrészében, a világ legjobb ökológiai központjának, az Aquacity közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A panzió a Magas-Tátrába vezető út kapuja, ennek ellenére csupán ugrásnyira vannak tőle a város kulturális és társadalmi létesítményei.

Az Aqualand Panzióban az egyedien izgalmas és napjaink dizájnja párosul a vendégmarasztaló szolgáltatásokkal, melyek az Ön titkos vágyait is teljesítik. Legjobb, ha saját maga próbálja ki a panzió egyedülálló stílusát és frissítő hangulatát. Biztosan élvezni fogja.